Od 1.3.2021 s ohledem na epidemickou situaci a vládní omezení jsme se rozhodli udělat několik opatření.

Nadále se na nás vztahuje výjimka a proto budeme mít prodejnu i nadále otevřenu. Všem naším zákazníkům doporučujeme udělat objednávku přes e-shop s výběrem vyzvednutí na prodejně. Ideálně v kombinaci s platbou on-line. Jakmile bude objednávky připravena budete informování e-mailem a SMS. Tímto postupem je možné eliminovat kontakt pouze na nezbytně nutnou dobu pro vyzvednutí objednávky. Objednávky s osobním odběrem budeme vychystávat denně. Po předchozí telefonické dohodě je možný nákup i mimo standardní otevírací dobu.

Objednávky v e-shopu jsou nadále přijímaný bez jakýchkoliv změn. S ohledem na snížení rizika přenosu onemocnění COVID-19 doporučujeme preferovat platbu on-line případně kartou při vyzvedávání na výdejních místech Zásilkovny nebo při doručení kurýrem. Zároveň jsme se rozhodli dočasně omezit denní expedici zásilek. Od 21.3.2021 budeme objednávky expedovat pouze 1x týdně a to vždy ve středu. V případě zvýšeného množství objednávek přejdeme na expedici 2x týdně a to vždy v úterý a čtvrtek.

Věříme, že pochopíte náš přístup. Chceme tím málem, kterým můžeme přispět ke snížení rizika přenosu onemocnění COVID-19.